Publicera det du skriver

Tycker du om att skriva? Vill du att andra personer ska få ta del av dina skrifter? I sådana fall bör du kolla in http://novell.nu. På novell.nu kan du publicera dina noveller helt gratis och låta andra människor upptäcka din skrivkonst och vem vet vad, kanske är det på novell.nu du slår igenom som författare? Du kan även publicera dikter på novell.nu även detta är helt gratis.
Novell.nu är en etablerad sida som har funnits på internet sedan 1996. Detta borgar för bra kvalitet och många läsare. Tveka inte därför att publicera dina verk på sidan. Tycker du istället mer om att läsa noveller eller dikter? Att upptäcka nya författare? Då kan du med fördel använda dig av novell.nu där du kan läsa tusentals av de publicerade verken på sidan. Även detta är helt gratis, jämfört med om du går till bokhandeln där du måste betala för vad dän vill läsa. Bra va?
Nu finns det även möjlighet att få vara med och få din novell publicerad i en bok! Gå in på novell.nu och föranmäl dig, vilket är helt gratis. När 100 personer har anmält sig kommer du bli tillfrågad om du vill vara med i boken och detta kommer då att kosta endast 200 kronor.
Tveka inte att publicera dina verk på novell.nu, det är inte meningen att dina noveller och dikter ska ligga i en byrålåda och samla damm. Låt folk få ta del av dina fantasier och tankar! Är du en nybörjare inom branschen finns det även flera artiklar som kan hjälpa dig att komma igång med skrivandet. Men även om du är en lite mer avancerad skribent finns det säkert många bra tips du kan få ifrån novell.nu.
Är du endast en skolelev som har skrivit noveller och dikter för en kurs är du också välkommen att publicera på novell.nu. Kanske får du kontakt med andra mer erfarna författare som kan ge dig bra tips inför framtiden. Det kanske blir starten på en ny hobby för din del.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *